top of page

Investor søkes

partner.jpg

Norsk Food tech-selskap 

DineHome er ikke «nok en annen» restaurantmat leverandør, men har med analyser av markedet, hardt arbeid og målrettet utvikling funnet sin nisje og et konsept som har gjort DineHome til det de er i dag. Ved å  kontinuerlig utvikle systemet, kvalitetssikre tjenesten, følge opp drift samt mye innovasjon for å sikre at forbrukeren får en opplevelse så nært den de kan få i restauranten som mulig.

Det er også viktig at alle ledd i kjeden tjener penger på hver enkelt transaksjon, og derfor er vår kommisjon under halvparten av hva de andre aktørene tar av restaurantene.

Vi har bare så vidt sett begynnelsen på digitaliseringen av restaurantbransjen som i Norden alene representer en omsetning på over 300 milliarder kroner. Omtrent 90 prosent av dette salget skjer fortsatt analogt uten tilgang til data eller grunnlag for relevant markedskommunikasjon!

 

I løpet av få år vil denne enorme omsetningen rutes via mobile, digitale flater som ved tilgang til data, omsetningsvolum og maskinlæring vil revolusjonere mulighetene i bransjen.

DineHome vil gi alle restaurant muligheten til selv å sette opp en komplett, selvbetjent digital online bestillings/betalingsplattform med leveringstjeneste med en rekke verdiøkende servicefunksjoner. DineHome setter opp menyen, tar bilder, oppdateringer, personlig support til til restauranten og kunden.

 

 

Hvorfor investere i DineHome.

Perfekt timing – et enormt marked

Covid19 har ført til en kraftig etterspørsel etter mobile bestillings- og leveringsløsninger til restaurantbransjen både i Norge og internasjonalt. Omsetningen via mobil bestilling og leveringsløsninger representerer et multi-milliard marked.

Restaurantene tjener mer penger

App bestilling og betaling gjør det superenkelt og raskt for gjester å bestille og få maten levert akkurat når de ønsker det. Restauranten utvider salgs området sitt, mersalg og bedre kommisjon hos DineHome enn hos andre aktører.

Restaurantene leverer bedre og høyere kvalitet

DineHome sitt system er det eneste som tilfredsstiller det Norske Mattilsyns grav ved å levere varm mat over 60 grader. Dette takket være egen utviklet varme bag. Test visser at Indisk mat holdt 73 grader etter 1,5 timer i bilen. Italiensk pizza holdt 67 grader etter 1 time og 20 minutter i bagen. 

Restaurantene får flere gjester

DineHome utvider markedet til restauranten og skaffer dem betydelig flere kunder. Restauranten når ut til nye kunder via en felles app, via restaurantenes hjemmesider, e-mail og lokale markedskampanjer.

Den mest komplette leverandøren i markedet

DineHome er en av de mest komplette leverandørene i markedet ved at vi har egen utviklet varme bag, patentert embalasje, egne logo biler (videre utviklet el biler - snart på plass), service instilte sjåfører og har egen data avdeling med over 47 ansatte. DineHome skal bli en ledene aktør med beste enkle løsninger som forener gode digitale løsninger med personlig service.

Hva løser vi og hvilken verdi skaper vi for restaurantene?

 

 1. Utvider salgsområdet, øker salget, sikrer leveransen, øker bundlinjen med 10-20%, gir mersalg med opptil 20-30%

 2. Reduserer betydelige personal- og driftskostnader

 3. Ukentlig rapporter og betalinger.

 4. Tilgjengeliggjør restaurantens bestillingsmeny i app, QRkode, Nettsted/Weshop, SoMe

 5. Reduserer kostnaden sammenlignet med andre aktører

 6. Multikanal markedskampanje-modul for markedsføring, branding og økt salg i lokalmiljø

 7. Reduserer smitterisiko ved kontaktfri bestilling og betaling

 8. Kunden tjener rewards poeng som brukes ved kjøp

 9. Informasjon til kunden om når maten er hentet, i nærheten og info til restauranten når maten er levert.

 10. Kunde senter hvor kunde kan ringe eller restauranten kan henvede seg. 

 11. Kunde senter har oversikt over alle bestillinger.

Hva løser vi, og hvilken verdi skaper vi for gjestene?

 1. Superenkel bestilling med ASAP levering eller tids bestilling. 

 2. Oversikt over de siste bestillinger 

 3. Komplett oversikt over meny, dagens anbefalinger, tilbud, deals, allergener m.m på egen mobil

 4. Tilpassede menyvalg basert på tidligere kjøp og preferanser

 5. Muligheten til å bestille fra flere nærliggende restauranter på samme levering.

 6. Reduserer smitterisiko ved bruk av egen mobil for bestilling og betaling

 7. Tjener loyalitets poeng som brukes fritt ved kjøp 

 8. Nyt godt av gode tilbud og opparbeidelse av Rewards poeng i appen hver gang kunden handler

 9. Sjekke ut restauranter og gode tilbud i ditt lokale nærområde, eller i andre byer

10. Loyalitets program som gir kunden hver 10 levering gratis. 

Markedsaksept

DineHome har en av de mest komplette løsningener for restaurant bransjen og kunden. Vi har flere verdifulle og nyttige funksjoner enn noen andre, og vi får meget gode tilbakemeldinger på at vi har det enkleste og mest brukervennlige grensesnittet iht andre aktører. 

En anerkjent og enormt skalerbar forretningsmodell basert på sharing/pairing economy!

Selskaper som Foodora, Wolt og Uber tilbyr en plattform for online bestillingsløsninger hvor de kobler kunder/gjester til eksisterende leverandører, og hvor det er enkelt for gjesten å bestille og betale! Disse plattform leverandørene tar en stor "cut" for bruk av plattformen/ transaksjonen. 

DineHome sin forretningsmodell er basert på den samme (sharing/pairing economy) modellen, men med en langt lavere "cut". DineHome ønsker at alle ledd i næringskjeden skal tjene penger, ikke bare disse plattform leverandørene. En modell som har vist seg enormt lønnsom for begge parter. Og modellen har et enormt skaleringspotensial.

Basert på salg, oppsett og onboarding av snart 100 restauranter har vi gjennom 2020/21 bygget en fler-funksjonell, robust plattform og er i dag etter vårt skjønn den mest komplette leverandøren i markedet med flest funksjoner for både gjest og restaurant. Veien videre er å utvide til de store byene som Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger etc nå i 2021 og Q1 og Q2 i 2022. Oslo er ve i full fart med å signere opp restauranter. 

Egne leveringsbiler

DineHome eier sine egne biler med egen logo. Dette for å sikre leveringen ovenfor kunden. Sikre biler, Covid 19 sikker, ++++ mer 

WechatIMG63.jpeg
WechatIMG61.jpeg

Cargo truck

Soem er videre utvikling av matbilen kan den også utstyres med større kasse bak for cargo/ post kjøring. Bilen er bygget og utviklet med tanke på Cito appen som lanserest Q1 2022.

Skjermbilde 2021-07-30 kl. 15.50.00.png
Skjermbilde 2021-07-30 kl. 15.49.40.png
Skjermbilde 2021-07-30 kl. 15.52.57.png

Videre utvikling 

DineHome er med på å utvikle selvgående kjøretøy. Dette vil være aktuelt for

fremtiden der det vil la seg gjøre med korte avstander og hvor Buddien har base i restauranten. 

Selvgående.jpg
bottom of page